Καταγγελία Γαργάλα για πρόκληση από τον Μπέο στο γιό του

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε καταγγελία κατά του σε αργία δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ότι προκάλεσε με τη συμπεριφορά του τον γιό του, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, ενώ το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, αφού στη διακοπή που έγινε μετά τη συζήτηση για το θέμα της απόρριψης στον ΧΥΤΑ απορριμμάτων από την Τρίπολη, οι δύο πλευρές συζήτησαν και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

«Αν τολμήσει κανείς και απειλήσει ξανά συγγενικό μου πρόσωπο να το σκεφτεί πολύ καλά, γιατί θα με βρει μπροστά», είπε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργο Μουλά και πρόσθεσε ότι το προεδρείο έχει υποχρέωση να περιφρουρήσει το χώρο.

Ο σε αργία δήμαρχος που παρακολούθησε τη συνεδρίαση πλησίασε μικρόφωνο και απάντησε ότι «επειδή αναφέρθηκε προσωπικά σε μένα ο κ. Γαργάλας, δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεται» και του ζήτησε να το επαναλάβει για να καταγραφεί στα πρακτικά, ώστε να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε από τον Κ. Γαργάλα να εξηγήσει τι εννοεί και ο πρώτος επανέλαβε την αρχική του δήλωση και, τελικά, μετά από μεγάλη πίεση αποκάλυψε ότι «ο γιός μου παρενοχλήθηκε φραστικά στην πόρτα που κάθονται δύο κύριοι».

Ο Αχ. Μπέος, ζήτησε από τον Κ. Γαργάλα να πει πότε έγινε αυτό και είπε ότι ο δικηγόρος του θα κάνει αυτό που πρέπει, προσθέτοντας ότι πρέπει να ντρέπεται για τη λάσπη στο πρόσωπό του.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε στη διακοπή που έγινε μετά τη λήξη της πρώτης συνεδρίασης και αφού οι δύο πλευρές συζήτησαν και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.