Καταγγέλλει τεχνικές ατέλειες στις ασφαλτοστρώσεις στον Βόλο

Όπως αυτή που προκύπτει στα άκρα των κρασπέδων

Τεχνικές ατέλειες στην ασφαλτόστρωση δρόμων, που κάνει εντατικά το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Βόλου, καταγγέλλει αναγνώστης της «Μ».
Ως παράδειγμα φέρνει την οδό Ανθ. Γαζή, αλλά και άλλους δρόμους, όπου αναφέρει ότι κανείς δεν βλέπει κακοτεχνίες, όπως αυτή που προκύπτει στα άκρα των κρασπέδων και εκεί που τελειώνει ο πρόσθετος ασφαλτοτάπητας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει επανειλημμένα διαπιστωθεί ότι σε όλες σχεδόν τις επισκευές, δεν “τελειώνουν” τη νέα στρώση πρόσωπο με το κράσπεδο του τάπητα, αφού κάποιος πρέπει με το χέρι να το κάνει, παρά το αφήνουν όπως το στρώνει η μηχανή με συνέπεια τη δημιουργία στις άκρες χάνδακα πλάτους πολλές φορές και 10 εκ. που έχει σαν συνέπεια την δημιουργία κινδύνων στην ασφαλή οδήγηση των δικύκλων, την πιθανότητα τραυματισμού των πεζών από παραπατήματα, την συγκέντρωση σκουπιδιών αφού ενεργεί σαν θύλακας συγκέντρωσης, κλπ.
«Εκεί που κάναμε παράπονα για γούρνες, τις δημιουργούμε και μόνοι μας και μάλιστα και με το νόμο, αφού υποτίθεται ότι εγκρίνονται από τους τεχνικούς του Δήμου. Είναι κρίμα μια τεχνική ατέλεια και μια ολιγωρία να γίνεται κατεστημένο», αναφέρει ο αναγνώστης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.