Κατέκλυσαν το Δημαρχείο Βόλου πολίτες, σύλλογοι και φορείς- Διαμαρτύρονται για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Διαμαρτυρία λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου

Το Δημαρχείο Βόλου κατακλύζουν αυτή τη στιγμή πολίτες, μέλη συλλόγων και φορέων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την βίαιη επίθεση που δέχτηκε προ ημερών ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστας Γαργάλας στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΜΒ, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του ΔΣ, από τον μέχρι πρότινος δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Βασίλη Ζαχείλα, ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα φορώντας μάσκα και γρονθοκόπησε τον Κ. Γαργάλα.

Τα μέλη του ΚΚΕ κρατούν πανό που αναγράφει ότι “Η τρομοκρατία δεν θα περάσει”, ενώ σημειώνεται ότι στις 2 ξεκινά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.

Οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν και στο εσωτερικό του Δημαρχείου και φαίνεται ότι θα μπουν και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.