Καθοριστικές οι μαχαιριές στην καρδιά των δύο αδελφών

Από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά, δέχθηκαν από τον 31χρονο δράστη τα δύο αδέλφια όπως δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για το διπλό έγκλημα στην Μακρινίτσα.

Το συγκεκριμένο εύρημα, αποτελεί δείγμα πως δράστης του άγριου φονικού, πήγε στην Μακρινίτσα με πρόθεση να σκοτώσει και πράγματι άφησε πίσω του νεκρούς, την 28χρονη πρώην γυναίκα του και τον 30χρονο κουνιάδο του.

Tο χτύπημα που τους κατάφερε με το μαχαίρι, που είχε στην κατοχή του (25εκ. λάμα) από το καλοκαίρι πάνω του- σύμφωνα με τις δηλώσεις και του συνηγόρου του φερόμενου ως δράστη- εισχώρησε και στα δυο αδέλφια τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση.

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία.

Ενώ αναφορικά με τα τραύματα στην καρδιά αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Παρατήρηση, που οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.