Κάτοικοι προς δημοτική αρχή: «Να θυμάστε την απόφαση για την Καραμπατζάκη»

Τονίζουν ότι πρόκειται ν' αλλάξουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεδομένα στην περιοχή

Ανακοίνωση για την απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη, εξέδωσαν κάτοικοι της Ν. Ιωνίας και του Βόλου.
Όπως αναφέρουν, παρά τη μάχη που δόθηκε από τους συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ” (αρνητική ψήφος) της “ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” (αρνητική ψήφος), της “ΛΑΣ” (αρνητική ψήφος) και του προβληματισμούς της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” (παρόν-λευκό-θετική ψήφος κ. Τσοπουρίδου) ο κ. Πατσιαντάς δεν παρέστη στην συζήτηση του θέματος, καθώς αποχώρησε μετά τη λήξη του προηγούμενου επίσης σοβαρού θέματος, η Δημοτική Αρχή Βόλου έχοντας μόνο την ψήφο της πλειοψηφίας και των κ. Χαυτούρα, Γρηγορίου, κριμένη πίσω από τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων… πέρασε κανονιστική απόφαση για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεδομένα στην περιοχή της Καραμπατζάκη ΑΜΕΣΑ, καθώς και στην οδό Ζάχου, με δεδομένη την εμμονή της Δημοτικής Αρχής Βόλου για σύνδεσή τους με τις οδούς Λαρίσης και Περιφερειακό», αναφέρουν οι κάτοικοι.

Ταυτόχρονα τονίζουν ότι η χρήση αυτών των δρόμων ως συλλεκτήριες οδοί, σύμφωνα με τις διεθνείς αναλύσεις κυκλοφοριακών φόρων, επιβαρύνονται άμεσα και όλοι οι κάθετοι προς τις οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη οδοί.

«Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν όλοι στην ευρύτερη περιοχή Καραμπατζάκη και Ζάχου και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα προβλεπόμενα για την περιοχή από τη Γενική Μελέτη Μεταφορών και το πρόσφατο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πόλης του Βόλου», καταλήγει η ανακοίνωση των κατοίκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.