«Καβάτζωνε» χασίς 43χρονος σε κτήμα, πάνω από την Αγριά

Φωτό αρχείου
Αύριο θα απολογηθεί για τα 13,5 κ. χασίς . Συγχαρητήρια απ΄την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας

Αναβολή για να απολογηθεί ζήτησε ο 43χρονος από την Αλβανία, που έκρυβε το χασίς σε κτήμα στην περιοχή Ανεμούτσα της Αγριάς και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μετά από παρακολούθηση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 13,5 κ. χασίς και 25.000 € μετρητά.
Ο αλλοδαπός, συνελήφθη την Τρίτη στο σπίτι του, στην Αγριά, μπροστά στη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά του, αφού οι αστυνομικοί είχαν βρει την ποσότητα 13,5 κ. χασίς τοποθετημένα σε γλάστρα και κρυμμένα σε πυκνή βλάστηση, στο κτήμα του, στο βουνό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό 25.000 € περίπου.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός δράστης «καβάντζωνε» τα ναρκωτικά σε κτήμα που είχε στο βουνό της περιοχής Ανεμούτσα, τα οποία τοποθετούσε σε μια μεγάλη γλάστρα, την οποία έκρυβε κάτω από πυκνή βλάστηση.
Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και τον παρακολουθούσαν για μέρες, ώστε να εντοπίσουν πιθανό συνεργό του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και χθες τον συνέλαβαν στο σπίτι που διαμένει στην Αγριά, μπροστά στη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Αρνείται ότι ήταν δικά του

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός, που εργαζόταν σε οικοδομικές και αγροτικές εργασίες στην περιοχή της Αγριάς και του Βόλου, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα ναρκωτικά δεν είναι δικά του και ότι δεν έκανε διακίνηση.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.
Οι αξιωματικοί συγχαίρουν
Οι επιτυχίες ανά την Θεσσαλία δεν έχουν σταματημό. Αυτή τη φορά ήταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που έδρασαν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση συλλαμβάνοντας έναν αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος μετέφερε 13,5 κιλά κάνναβης, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η Ένωση συγχαίρει τον Διοικητή και το προσωπικό της υπηρεσίας για το καίριο πλήγμα που επέφεραν στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.