Ευρεία σύσκεψη με θέμα, την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και ειδικότερα την διαφύλαξη της ηρεμίας και της ασφάλειας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, έγινε σήμερα το πρωί στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Ματθαίου Δραμητινού.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν διεξοδικά πρόσφατα και παλαιότερα γεγονότα, προτάσεις για τη βελτίωση της φύλαξης από ανάλογα περιστατικά και αποφασίστηκε η ενίσχυση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μέτρα που θα λάβει το Νοσοκομείο για την περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης, επιμέρους συνομιλίες και συστάσεις με ομάδες πληθυσμού που εμπλέκονται σε ανάλογα περιστατικά.

«Η περίθαλψη που δίδεται στο Νοσοκομείο μας, είναι υψηλού επιπέδου και ισότιμη σε όλους τους συμπολίτες μας, ασχέτως θρησκείας, χρώματος, φύλου, οικονομικής επιφάνειας ή ασφάλισης και θα πρέπει οι συμπολίτες μας να βοηθήσουν τα μέγιστα στην πολιτισμένη διαχείριση των περιστατικών με ψυχραιμία και με εμπιστοσύνη στην επιστημονική επάρκεια του προσωπικού του Νοσοκομείου», αναφέρει η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιούνται προς τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και του αισθήματος ασφαλείας που πρέπει να υπάρχει στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες στους χώρους του Νοσοκομείου.
Τέλος, το Νοσοκομείο αναφέρει ότι επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά, σε όποιες ζημιές ή παραβατικές συμπεριφορές δεν συνάδουν με την λειτουργία του και με το υψηλό έργο που επιτελεί.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείο Μ. Δραμητινός, o αναπληρωτής διοικητής Χ. Αποστολίδης, o αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκης, o διοικητής του ΑΤ Βόλου Α. Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ Π. Μαλινδρέτος, ο Γραμματέας της ΕΙΝΚΥΜ Η. Καραμέτος, και ο υπεύθυνος της εταιρίας φύλαξης του Νοσοκομείου Η. Μουράβας.