Κέρδισε τις εκλογές στο Νοσοκομείο το ψηφοδέλτιο του Π. Μαλινδρέτου

Άλλαξε η Διοίκηση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, μετά τις εκλογές που έγιναν σήμερα, κατά τις οποίες αναδείχτηκε πρώτη δύναμη η «Ένωση Γιατρών» με επικεφαλής τον Παύλο Μαλινδρέτο με 3 έδρες, απέναντι στην «Αγωνιστική Κίνηση Γιατρών» με επικεφαλής τον Νίκο Χαυτούρα που έλαβε 2 έδρες.
Στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, σε σύνολο 236 μελών ψήφισαν 155 άτομα, οι 146 ψήφοι ήταν έγκυρες, οκτώ άκυρα και ένα λευκό.

Η παράταξη «Ενωση Γιατρών» πήρε 92 ψηφοδέλτια και 3 έδρες ενώ η «Αγωνιστική Κίνηση Γιατρών» πήρε 54 ψηφοδέλτια και 2 έδρες.
Στο νέο ΔΣ εκλέγονται από την «Ενωση Γιατρών» οι κ.κ.: Παύλος Μαλινδρέτος με 68 ψήφους, Χαράλαμπος Μάνδρος με 57 ψήφους και Ηλίας Καραμέτος με 40 ψήφους και από την «Αγωνιστική Κίνηση Γιατρών» οι Νίκος Χαυτούρας με 45 ψήφους και Ηλιάννα Κεράνη με 33 ψήφους.
Για την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών έλαβαν ο συνδυασμός του Π. Μαλινδρέτου 97 ψήφους και του Νίκου Χαυτούρα 50 ψήφους και εκλέγονται οι Π. Μαλινδρέτος, Χαράλαμπος Μάνδρος, Ηλίας Καραμέτος και Νίκος Χαυτούρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.