Κοινωνικό φροντιστήριο, απ΄το «Στέκι Αλληλεγγύης

Για έκτη χρονιά, ενώ ζητούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί

Το «Στέκι Αλληλεγγύης για όλους», πιστό όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «στις αρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για έκτη χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.00 με 8.00 το απόγευμα για όλο τον Σεπτέμβριο. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ζητούμε εθελοντές δασκάλους και καθηγητές διορισμένους, αδιόριστους αλλά και φοιτητές όλων των ειδικοτήτων, με έμφαση στα Φιλολογικά και στα Μαθηματικά, οι οποίοι να θέλουν να αφιερώσουν εθελοντικά δυο ώρες την εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν τους μικρούς μας μαθητές στην κατανόηση των σχολικών μαθημάτων. Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.
Αρχίσαμε ήδη την συλλογή σχολικών ειδών! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο!
Θέλουμε τη βοήθειά σας, που τόσο απλόχερα μας δίνετε όποτε σας το ζητήσουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό!»
Το «Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους”» βρίσκεται στην οδό Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας , Νέα Ιωνία και με τηλ. 24210 91440.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.