ΚΚΕ: Η αμερικανονατοϊκή κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάτο

«Οι σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη μετατροπή του στρατοπέδου Γεωργούλα σε βάση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με γνώμονα, όπως είπε, την ενίσχυση της «τοπικής οικονομίας» και οι χτεσινές δηλώσεις της υφυπουργού Εσωτερικών ότι το να υπάρχουν στο Βόλο «υψηλόμισθοι» Αμερικανονατοϊκοί είναι προς όφελος της πόλης, μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν στις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας, ιδιαίτερα σε όσους θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό και προοδευτικό».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ. Όπως σημειώνει, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τους φονιάδες των λαών για εκπαίδευση και μόνιμη παραμονή στην πόλη μας, μετατρέποντας το Βόλο σε στόχο των επικίνδυνων πολεμικών αντιπαραθέσεων ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Ξεπερνάνε κάθε όριο ξεδιαντροπιάς «κουνώντας» τα ματωμένα δολάρια στο λαό του Βόλου για να εξαγοράσουν την ανοχή του και να τον υποτάξουν στα εγκληματικά Νατοϊκά και ευρωατλαντικά σχέδια. Για να εξασφαλίσουν τη συναίνεσή του στο γεγονός ότι στο στρατόπεδο της πόλης ο στρατός των ΗΠΑ θα εκπαιδεύεται για το πώς πιο αποτελεσματικά θα δολοφονεί άλλους λαούς, διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα των μονοπωλίων στην περιοχή. Αυτό κοστολογούν με τα δολάρια: το αίμα των λαών και την εξαγορά της σιωπής του εργατόκοσμου και των λαϊκών στρωμάτων της πόλης. Η αμερικανονατοϊκή κατρακύλα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάτο. Βάζουν τα γυαλιά στους πιο βρώμικους υπερασπιστές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Το ΚΚΕ καλεί το λαό της πόλης, τη νεολαία, να δυναμώσουν την πάλη τους για να φύγουν οι αμερικανονατοϊκοί από το Βόλο. Με όλους τους τρόπους να καταδικάσουν το κατάπτυστο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι να βάψει ο λαός της πόλης τα χέρια του με το αίμα άλλων λαών με αντάλλαγμα μια χούφτα δολάρια. Ιδιαίτερα όσοι θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό και προοδευτικό, τώρα πρέπει να εγκαταλείψουν το ΣΥΡΙΖΑ, που έχει γίνει ο καλύτερος και πιο ξεδιάντροπος σημαιοφόρος των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα, παντού, για να δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στις βάσεις και τους πολεμικούς-δολοφονικούς σχεδιασμούς υπέρ των συμφερόντων των μονοπωλίων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.