Κων. Μαραβέγιας: Παιχνίδια εντυπώσεων από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας

Από παλαιότερη συνάντηση του Βουλευτή με την ΕΙΝΚΥΜ
Επίθεση του Βουλευτή στον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Νίκο Χαυτούρα

Δεν υφίσταται κίνδυνος παύσης της λειτουργίας του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου του Βόλου, υπογραμμίζει ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τη στάση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών που έσπευσε να εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου.

Ο κ. Μαραβέγιας, όπως επισημαίνει σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ενημερώθηκε για τη λήξη της σύμβασης του επικουρικού ιατρού – γαστρεντερολόγου και επικοινώνησε άμεσα με το γραφείο της υφυπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα, οι συνεργάτες της οποίας τον διαβεβαίωσαν ότι η σύμβαση θα ανανεωθεί και δεν θα υπάρξει καμία δυσλειτουργία του Γαστρεντερολογικού Τμήματος.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε ότι το Δελτίο Τύπου που υπέγραψε σήμερα ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Νίκος Χαυτούρας είναι κενό περιεχομένου και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων. «Ας αφήσουν τα παιχνίδια εντυπώσεων. Αν ήθελαν να είναι ουσιαστικοί, θα μπορούσαν να είχαν ενημερώσει έγκαιρα για το θέμα, ώστε να είναι ουσιαστικός ο ρόλος τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και κάλεσε τους εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών να ανακαλέσουν το Δελτίο Τύπου γιατί εκτίθενται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.