Κων. Μαραβέγιας: Σύντομα αίρεται η αδικία σε βάρος των εργαζομένων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου

Αίρεται η αδικία σε βάρος των εργαζομένων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου, οι οποίοι το επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβουν επιτέλους το έκτακτο επίδομα που δόθηκε στους υγειονομικούς του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας όλης της χώρας λόγω της πανδημίας.
Η θετική αυτή εξέλιξη δρομολογήθηκε μετά από παρεμβάσεις του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια τόσο προς την υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, κ. Ζωή Ράπτη, όσο προς τη διοίκηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Σημειώνεται ότι το επίδομα καταβλήθηκε τις ημέρες των γιορτών σε όλους τους υγειονομικούς της Ελλάδας, όχι όμως και στους εργαζόμενους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου εξαιτίας παρανόησης σε επικοινωνία των υπηρεσιών του «Αχιλλοπούλειου» με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Ο κ. Μαραβέγιας ενημερώθηκε για το πρόβλημα από εκπροσώπους των εργαζομένων στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και αμέσως επισκέφτηκε το γραφείο της κ. Ράπτη ζητώντας να δοθεί λύση. Το γραφείο της υφυπουργού υποστηρίζει εδώ και καιρό την επίλυση του ζητήματος με διαρκές αίτημα προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Κατόπιν τούτου, ο βουλευτής είχε συνεργασία χθες με τον Γενικό Γραμματέα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους κ. Αθ. Πετραλιά, αξιώνοντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την απόδοση των χρημάτων στους εργαζόμενους. Ο κ. Πετραλιάς αφού ενημερώθηκε από τον βουλευτή, τον διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σύντομα στις αναγκαίες διορθώσεις ώστε σύντομα οι εργαζόμενοι του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου θα λάβουν το ειδικό επίδομα, όπως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.