Κόντρα Μουλά – Μιτζικού με αφορμή το Τεχνικό Πρόγραμμα (video)

"Πήγαινε να δουλέψεις μην καταλήξεις σε κανένα ίδρυμα του Δήμου" φώναξε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Κόντρα μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά και του επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχάλη Μιτζικού, σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με αιχμές εκατέρωθεν επί προσωπικού.

Στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος έγινε αναφορά στις παιδικές χαρές και ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. Θαν. Σταυρίδης είπε ότι θα γίνουν άλλες 14 παιδικές χαρές στις 118 που ήδη έχουν γίνει, ενώ ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος ψήφισε λευκό.

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή τις παιδικές χαρές που θα κατασκευαστούν και ο Μιχ. Μιτζικός ανέφερε ότι δεν περιλαμβάνονται στην εισήγηση, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Γ. Μουλάς, που είπε ότι υπήρχε, ο ίδιος το διάβασε και κατηγόρησε τον κ. Μιτζικό ότι έρχεται στα συμβούλια αδιάβαστος, είναι άσχετος και κάνει «χαβαλέ».

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου», απάντησε ότι άσχετος είναι ο ίδιος και του είπε να φύγει μια ώρα νωρίτερα, καθώς δεν του αξίζει η θέση του προέδρου.

«Θες κομματική θεσούλα. Να πας να βάλεις κανένα ένσημο. Να πας να δουλέψεις γιατί δεν σε βλέπω καλά. Έτσι που πας θα καταλήξεις σε κανένα ίδρυμα του δήμου Βόλου», τον κατηγόρησε ο Γ. Μουλάς, με τον Μ. Μιτζικό να του λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που θίγει υπολήψεις, τη στιγμή που είναι και γιατρός.
«Είμαι και δουλεύω, πήγαινε να δουλέψεις κι εσύ, που θες να γίνεις και δήμαρχος», το είπε ο Γ. Μουλάς, που το τράβηξε ακόμη περισσότερο λέγοντάς του ότι «στην Αργαλαστή δε μετράς».

Ο Μ. Μιτζικός είπε στον πρόεδρο του Δ.Σ. ότι πρέπει να ντρέπεται και τη στιγμή εκείνη επενέβη ο δήμαρχος Αχ. Μπέος που ζήτησε από τους δύο συμβούλους να ηρεμήσουν και να σταματήσουν να μαλώνουν.
Ο κ. Μιτζικός μετά από λίγα λεπτά, είπε προς τον δήμαρχος ότι ποτέ δεν έχει προκαλέσει στο Δ.Σ. και αν κάποια στιγμή έχει πει μια λέξη παραπάνω, έχει το θάρρος να το ανακαλέσει. «Αλλά από την άλλη δε θεωρώ τίμιο και αντρίκιο να με χτυπάτε ενώ ξέρετε τι αγώνα δίνω για το επάγγελμά μου. Δεν είμαι σαν τους άλλους που λάκισαν και εσείς με χτυπάτε στο επαγγελματικό;, τόνισε.
Από την πλευρά του ο Γ. Μουλάς απάντησε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να υφίσταται ύβρεις, δέχεται την πολιτική κριτική, αλλά ο κ. Μιτζικός έχει δημιουργήσει πολλάκις επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο και ο ίδιος δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.