Κόρη 64χρονου Βολιώτη αρνητή που κατέληξε από κορωνοϊό-«Δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο γιατί φοβόταν»

Έφυγε από τη ζωή, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ Νοσοκομείου της Λάρισας, ένας 64χρονος Βολιώτης αρνητής του κορωνοϊού. Η κόρη του συγκλονίζει με τα λόγια της.

Ο άτυχος άνδρας δεν πίστευε στον ιό και δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο γιατί φοβόταν. Σύμφωνα με την κόρη του: «11 Μαίου μπήκε εισαγωγή στο νοσοκομείο, αλλά είχε και δύο εβδομάδες πυρετό στο σπίτι. 23 μας πήραν τηλέφωνο και τον πήρανε εκτάκτως στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα. Η υπόλοιπη οικογένεια… η μαμά μου είχε νοσήσει, ήταν μαζί. Και η γιαγιά μου είχε νοσήσει. Τη γιαγιά μου δυστυχώς τη χάσαμε κι αυτή 18 Μαίου. Πρόσεχε, απλά στην εκκλησία που είχε πάει στον Άγιο Νεκτάριο νομίζω πήγαινε, εκεί δεν φορούσε μάσκα.

Εκεί δεν φορούσε κανείς μάσκα. Σαν έκταση δεν πίστευε και δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, φοβόταν ότι κάτι μπορεί να πάθει. Δεν πίστευε για το εμβόλιο, λογικό. Δεν πίστευε και για τη δράση του, λογικό δεν είναι; Ο μπαμπάς μου πίστευε ότι θα βάλει το εμβόλιο και θα πεθάνει από τον κορωνοϊό που θα βάλει το εμβόλιο. Αν του έδινε και χρόνο ο Θεός μπορεί να το έκανε και σε ένα μήνα αν πίστευε, γιατί έχασε και πολλούς φίλους του από όλο αυτό, ίσως να άλλαζε και η γνώμη του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.