Κώστας Λαπαβίτσας και Φαίη Τζανετουλάκου σήμερα σε ανοιχτή συζήτηση στον Βόλο ενόψει των Ευρωεκλογών

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του ενωτικού ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25/ Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες του Βόλου, στο πάρκο του Οξυγόνου, σήμερα, Παρασκευή 10/5 στις 7μμ οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Κώστας Λαπαβίτσας και Φαίη Τζανετουλάκου, για την κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και για τη θέση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χάρτη.

Τα βιογραφικά των υποψηφίων Ευρωβουλευτών

 

Λαπαβίτσας Κώστας Πανεπιστημιακός, πρώην βουλευτής

Καθηγητής Οικονομικών στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Μελετών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.  Έχει εκτενές επιστημονικό έργο με διεθνή αναγνώριση σε θέματα χρηματοπιστωτικής θεωρίας, οικονομικής ανάπτυξης, νομισματικών ενώσεων και οικονομικής ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στην Ιαπωνία και έχει πολυετή πείρα διαμόρφωσης αναπτυξιακής πολιτικής στην Άπω Ανατολή. Έχει διδάξει σε σειρά μεγάλων διεθνών πανεπιστημίων στο Τόκυο, την Καλιφόρνια, τη Νέας Υόρκη, το Μπουένος Άιρες, την Άγκυρα, και αλλού. Αρθρογραφεί στον παγκόσμιο και τον ελληνικό τύπο.

Τζανετουλάκου Ευτυχία (Φαίη) Δρ. Ιστορίας της Τέχνης

Είναι Δρ. Ιστορίας της Τέχνης ΑΠΘ, πανεπιστημιακή υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Γενική γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης, μέλος της περιβαλλοντικής συλλογικότητας Ενεργοί Πολίτες Βόλου, και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25. Είναι ενεργό μέλος του αγώνα κατά της καύσης απορριμμάτων στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ-LafargeHolcim στο Βόλο και έχει υποστεί διώξεις SLAPP. Αγωνίζεται για το δικαίωμα για καθαρό αέρα, καθαρό νερό, καθαρή διοίκηση, που θα εφαρμόζει πρακτικές φροντίδας για τους πολίτες της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.