Κώστας Ζάρπας: «Ο αδερφός μου είχε συμπτώματα δύο ημέρες- Ενημερώθηκα μετά θάνατον για θετικό μοριακό τεστ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τι δηλώνει ο αδερφός του άτυχου 46χρονου Πάνου Ζάρπα για το χαμό του αδερφού του

Ο θάνατος του 46χρονου Πάνου Ζάρπα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος καθηγητής ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία του Βόλου και κανείς δεν πίστευε τον αδόκητο χαμό του.

Ο αδερφός του 46χρονου Πάνου Ζάρπα, επικοινώνησε με το magnesianews.gr επισημαίνοντας πως ο αδερφός του δεν είχε δέκα ημέρες συμπτώματα, όπως αναγράφηκε στο σχετικό δημοσίευμα, αλλά δύο ημέρες.

Ειδικότερα, ο κ. Κώστας Ζάρπας, αδερφός του 46χρονου Πάνου Ζάρπα υπογραμμίζει χαρακτηριστικά «Ο αδελφός μου είχε συμπτώματα μόνο δυο  ημερών με δέκατα και λάμβανε προληπτικά αντιβίωση από ιδιώτη γιατρό. Χειροτέρεψε την Τετάρτη μέσα σε ώρες με οξεία πνευμονία πυρετό και δύσπνοια και κλήθηκε γιατρός στο σπίτι και εκαβ αλλά έφυγε εκτάκτως. ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ενημερώθηκα για θετικό μοριακό τεστ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.