Κουκουλοφόροι υπό την απειλή όπλου έκλεψαν τις εισπράξεις από το πάρτι των «Μηχ-Μηχ»;

Επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία δεν έχει γίνει

Την πολυκοσμία, τον συνωστισμό και τις μεγάλες εισπράξεις που απέφερε το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (Μηχ-Μηχ) χθες όλη τη νύχτα στο Πεδίον του Άρεως, φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν άγνωστοι οι οποίοι φορώντας κουκούλες έκλεψαν τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πανεπιστήμιο, η ληστεία φέρεται να έγινε σήμερα νωρίς το πρωί, ενώ ο κόσμος έφευγε, ίσως και με απειλή όπλου, ενώ ενημερώθηκε ήδη η Αστυνομία, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Πάντως δεν έγινε γνωστό το ποσό που έκλεψαν οι κουκουλοφόροι, όπως και αν προερχόταν από μπαρ που λειτουργούσαν στον χώρο ή από σημείο που μεταφέρθηκε το σύνολο των εισπράξεων.

Ωστόσο, επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία δεν έχει γίνει.

Αναφορικά με την διοργάνωση του πάρτι πηγές του Π.Θ. τονίζουν ότι υποβλήθηκε αίτημα από μεγάλη ομάδα φοιτητών του τμήματος και δόθηκε η άδεια από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στον χώρο του πάρτι, που ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, λειτουργούσαν τέσσερα μπαρ που πωλούσαν ποτά στους νεαρούς φοιτητές και όχι μόνο, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών όλη την νύχτα από αρκετούς dj που βρισκόταν στον χώρο.

Για να μπει κάποιος στις εγκαταστάσεις, δεν πλήρωνε είσοδο, μπορούσε να πάει δικά του ποτά, αλλά η κατανάλωση ήταν μεγάλη στα μπαρ που υπήρχαν στον χώρο, με δεδομένο ότι το πάρτι συγκέντρωση περίπου 8000 νεαρούς από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι στην σελίδα της εκδήλωσης Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλου εμφανίζονται χορηγοί της εκδήλωσης που είναι τοπικές επιχειρήσεις, ενώ υπάρχει και τιμοκατάλογος με χρέωση του μπουκαλιού 40 € του ποτού 5 €, ενώ μπύρα και σφηνάκι κόστιζαν 2 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.