Κρατείται ο 31χρονος για το διπλό φονικό

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξακολουθεί να κρατείται ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα το απόγευμα της Δευτέρας, με θύματα την πρώην σύζυγό του 28 χρόνων και τον πρώην κουνιάδο του 30 χρονών, η κηδεία των οποίων έγινε χθες.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, μια σε απόπειρα (κατά της πρώην πεθεράς του), παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο Δ.Ρ., που σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, αντιμετωπίζει ψυχική διαταραχή ισχυρίζεται ότι πήγε στο σπίτι για να δει το ηλικίας 2,5 χρόνων γιο του, στη Μακρινίτσα, όπου απώθησε την πρώην πεθερά, την πρώην σύζυγο και τον πρώην κουνιάδο του, που δεν ήθελαν να δει το παιδί, ενώ για το γεγονός ότι τους μαχαίρωσε και τους σκότωσε, τον ενημέρωσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν 1,5 ώρα μετά το φονικό σε περιοχή μετά τα Άνω Λεχώνια, όπου έστησαν μπλόκο.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη στα Δικαστήρια, του ασκήθηκε η δίωξη, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.