Λούλης για πατέρα Αντώνιο: «Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης θα πάρω θέση»

Επιφυλακτικός να τοποθετηθεί για τις καταγγελίες στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης θα πάρει θέση στο θέμα των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λούλης, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του σήμερα, στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ που ξεκίνησε στον Βόλο.
Ο βιομήχανος παραχώρησε δύο σπίτια ιδιοκτησίας του στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο Διμήνι και στον Άνω Βόλο, ου έγιναν δομές για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα.

«Ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που σέβομαι και εκτιμώ το επίτευγμα του πολιτισμού μας και το ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σπεύδουν και βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις πριν τη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Λούλης.

Ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι είναι από τους ανθρώπους που εκτίμησε τον π. Αντώνιο και το έργο του, όπως τον εκτίμησαν τόσοι και τόσοι και τον βράβευση η Ακαδημία Αθηνών, έγινε ο πολίτης της ΕΕ μια χρονιά και πρόσθεσε ότι όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
Ο κ. Λούλης ανέφερε ότι πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης για να πάρουμε θέση.
«Είμαι κι εγώ στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν και σκέφτομαι πάνω απ’ όλα την τύχη των παιδιών, γιατί όσο με προβληματίζει το καθαυτό θέμα της υπόθεσης, με προβληματίζει άλλο τόσο και η έλλειψη του ελέγχου από πλευράς Πολιτείας», δήλωσε.

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας επισήμανε ότι όλες αυτές οι δομές υποτίθεται ελέγχονται από τις Περιφέρειες και από ειδική υπηρεσία. «Όταν οι εισαγγελείς της χώρας επί 25 χρόνια έστειλαν στην αγκαλιά του κ. Αντώνιου περίπου 3.500 παιδιά και το κράτος δεν είχε τον μηχανισμό να επιβλέψει τόσα χρόνια τίποτα, έχει τεράστιες ευθύνες και η Πολιτεία», σημείωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.