Μ. Χρυσοβελώνη: Ενωμένη πορεύεται η κυβέρνηση στη έργο της

Τόνισε ότι δεν υπάρχει αναταραχή στο χώρο των ΑΝ.ΕΛ.

Χαμηλώνει το τόνους για τη διαμάχη της κυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που σε δήλωσή της, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την απελευθέρωση του Βόλου, είπε ότι η κυβέρνηση πορεύεται ενωμένη στο έργο της.

Η υφυπουργός είπε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει αναταραχή στον χώρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Η δήλωση του πρωθυπουργού, που ήταν κρυστάλλινη και σαφής, αποτελεί μια πυξίδα για όλους όσους συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα για το πως θα πορευτούμε. Ενωμένοι πορευόμαστε για να μπορέσουμε να επιτελέσουμε τις κυβερνητικές υποχρεώσεις. το κυβερνητικό έργο που θα παραχθεί είναι σημαντικό και πλούσιο», τόνισε.

Η κα Χρυσοβελώνη είπε ότι αποστολή της κυβέρνησης είναι να πετύχει, κάτι που οφείλει στον Ελληνικό λαό «να ανορθώσουμε την κοινωνία κι εκείνους που έχουν πληγεί από την κρίση. να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια στο χώρο της εργασίας Να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την πάταξη διαπλοκής και της διαφθοράς με την στήριξη της δικαιοσύνης που οφείλει να εντείνει ρυθμούς για μεγάλες υποθέσεις και να φέρουμε την ανάπτυξη στην πατρίδα μας».

Σύμφωνα με την ίδια, η συμφωνία Πρεσπών είναι μεν σημαντικό θέμα για την πατρίδα μας, αλλά στην παρούσα φάση δε μας απασχολεί γιατί οι πρωτοβουλίες βρίσκονται στην γείτονα χώρα που θα πρέπει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που έχουν συμφωνηθεί, να πετύχει την συνταγματική αναθεώρηση, κάτι που δεν είναι βέβαιο και, εάν και εφόσον έρθει η συμφωνία στην πατρίδα μας για να κυρωθεί στην Ελληνική Βουλή, θα υπάρξει συνεννόηση του πρωθυπουργού και του προέδρου ΑΝΕΛ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον της χώρας.

Για τις απόρρητες δαπάνες των υπουργείων απάντησε ότι οι αναφορές δεν δημιουργούν σκιές. «Αν χρειαστεί να γίνει έλεγχος εξειδικευμένος, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει. Από κει και πέρα δε γνωρίζω κάτι. Αν γνώριζα δε θα ήταν μυστικά κονδύλια, άλλωστε και ο κ. Κοτζιάς είπε όπως και ο κ. Καμμένος ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε έλεγχο και σε οποιαδήποτε ενημέρωση που θα γίνει με την προβλεπόμενη διαδικασία», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.