Μαγνησία: Σε ικανοποιητικά επίπεδα η κίνηση στα κρεοπωλεία τις γιορτές

Αν και η κατανάλωση μειώθηκε 15% λόγω και της κλειστής εστίασης

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι κρεοπώλες από την κίνηση που σημειώθηκε την περίοδο των γιορτών, ευχαριστούν τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη και στο πλαίσιο ανταποδοτικότητας, το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου σκοπεύει να κάνει δωρεά στο Νοσοκομείο, για να βοηθηθούν οι ασθενείς.
Ο Αντώνης Κανελλόπουλος πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Βόλου μίλησε στο «Ράδιο ΕΝΑ» και ευχαρίστησε τους Βολιώτες καταναλωτές που για μια ακόμη χρονιά προτίμησαν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία για το τραπέζιο των γιορτών, γιατί ο κλάδος έχει αναλάβει ευθύνη απέναντί τους και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους όχι μόνο στις γιορτές, αλλά όλο τον χρόνο, με σταθερή ποιότητα και όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου οι Βολιώτες αγόρασαν μικρότερες ποσότητες κρέατος απ’ ότι πέρυσι, κάτι που είναι λογικό, καθώς δεν υπήρχαν συναθροίσεις και ρεβεγιόν.
Μειωμένη ήταν φέτος η κατανάλωση προϊόντων κρέατος, λόγω των καταστημάτων εστίασης που ήταν κλειστά, ο κλάδος είδε απώλειες, που καλύφθηκαν εν μέρει από τη λιανική κατανάλωση, με αποτέλεσμα η μείωση να κυμανθεί στο 10-15%, σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο, σε κατάσταση πανδημίας και lock down ατό δεν θεωρείται αρνητικός απολογισμός.
Δωρεά στο Νοσοκομείο
Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Ένα, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, με μια μεγάλη δωρεά – προσφορά προς το Νοσοκομείο Βόλου, περισσότερες λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν στο τέλος Ιανουαρίου. «Θα είναι μια δωρεά προς το Νοσοκομείο Βόλου, που θα βοηθήσει όλους τους συμπολίτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.