Πάνω από πενήντα σχολεία στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2018

Πενήντα τέσσερα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Κρήτη μέχρι την Ξάνθη και από τη Μεσσηνία μέχρι την Άρτα, αλλά και από τη Μαγνησία, πρόκειται να επισκεφθούν από την 1 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Ιουνίου 2018, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ενέκρινε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
Οι μαθητές των σχολείων που θα επισκεφθούν το ΚΠΕ Μακρινίτσας, θα ενημερωθούν για τα προγράμματα που υλοποιούνται σε συνεργασία με το ΔΗ.Κ.Ι. του Δήμου Βόλου, και αφορούν τα βότανα, τον οικοτουρισμό στο Πήλιο, την αειφορική διαχείριση του νερού, τα πετρογεφύρια της Ελλάδας, «Μεσόγειος, Ελλάδα, Ελιά», το δάσος και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας του Πηλίου.
Το Κ.Π.Ε. Μαγνησίας, που συμμετέχει στην πράξη «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2012-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα χορηγήσει δεκατιανό (σάντουιτς και νερό) στους μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς την ημέρα υλοποίησης του προγράμματος.
Για το λόγο αυτό εγκρίθηκε ο πίνακας εξόδων που υπολογίζεται σε 3.588 Ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.