Μάνα στον Βόλο πλήρωσε το ρεύμα και έμεινε με 1.48 ευρώ- Αδυνατεί να πάρει γάλα για το παιδί της

Φωτογραφία από τη σελίδα του Facebook της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου
Συγκέντρωση δωροεπιταγών στα σούπερ μάρκετ για οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η ακρίβεια και οι υπέρογκοι λογαριασμοί που αυτή φέρνει μαζί της μαστίζουν καθημερινά όλα τα νοικοκυριά, φτάνοντας πολλές φορές σε σημείο τα λεφτά που περισσεύουν στους πολίτες να μην αρκούν ούτε για την κάλυψη των υπόλοιπων βασικών αναγκών. Ακριβώς, γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνονται δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως κοινοποιείται μέσω ανάρτησης της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου στην σελίδα τους στο Facebook, ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν προϊόντα ψυγείου, κρέας, γάλα και οτιδήποτε άλλο βασικό για τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, αφορμή για την κίνηση αλληλεγγύης στάθηκε το περιστατικό μιας μητέρας, η οποία αποπληρώνοντας τον λογαριασμό του ρεύματος έμεινε με 1,48 ευρώ, με σκοπό να αγοράσει γάλα για το παιδί της. «Πλέον έχουμε φτάσει σε τραγικό σημείο! Είναι τραγικό εν έτει 2022 μωρά να στερούνται γάλα!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της ομάδας.

Ως μια κίνηση αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης μας παροτρύνουν να ζητήσουμε μια δωροεπιταγή των 5,10,20 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όλων και να μην «μείνει κανένα παιδί νηστικό». Σημειώνεται ότι δεν διακινούνται ευπαθή προϊόντα για λόγους ασφαλείας.

Για όσους επιθυμούν επίσης μπορούν να κάνουν δωρεά μέσω Paypal, ώστε να αγοραστούν γάλα και κρέας για τις οικογένειες στη διεύθυνση https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos.

Για τους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά η κατάθεση μπορεί να γίνει στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR6601107810000078100967336 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6987980749 ή με μήνυμα στη σελίδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.