Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Να γιατί είμαι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Σε δήλωση της η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει «Από όποια θέση είχα τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να στηρίξω και αργότερα, ήταν τιμή για εμένα να συμμετέχω στην Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που στην μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών της απαρτίζεται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχω 《μεγαλώσει》πολιτικά μαζί τους και δεν ταυτίζομαι κάποια σημεία που περιέχει η ιδεολογική αναφορά του συγκεκριμένου χώρου.

Όμως με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μας σύνδεσαν οι δικαιολογημένοι, κοινοί αγώνες για να αντισταθούμε στην βίαιη και άδικη εκπτώχευση του λαού μας, την οποία συνεχίζουν να προωθούν και δυστυχώς προωθούν ακόμη συγκεκριμένα κέντρα στην Ευρώπη και πολιτικοί χώροι στην Ελλάδα.
Αργότερα, ενωθήκαμε στη διαχείριση της πορείας εξόδου της χώρας από τα μνημόνια που συντελέστηκε τον Αύγουστο του 2018 με συμφωνία και ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μας συνδέει ακόμη ένα ευρύτατο φάσμα δημοκρατικών επιλογών και έργων που καταφέραμε όλοι μαζί, ενάντια στις δυνάμεις της ακροδεξιάς, της κρύφο-ακροδεξιάς (νέο επικοινωνιακό εφεύρημα), του φασισμού και του νέοφιλελευθερισμού.

Η Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα αντιμετώπισε μία προδιαγεγραμένη, κρίσιμη και επικίνδυνη κατάσταση για την πατρίδα μας. Το έκανε διατηρώντας ως κριτήρια: αφενός την κατά προτεραιότητα προστασία των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων και αφετέρου την διαρκή πρόσκληση σε συμμαχία άλλων κοινωνικών δυνάμεων που πιστεύουν στην δημοκρατική προοπτική της χώρας. Ο Πρωθυπουργός επέδειξε ειλικρινή έλλειψη “κομματικού εγωκεντρισμού”, κάτι που για εμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία τόσο ως χαρακτηριστικό δημόσιας πολιτικής συμπεριφοράς όσο και ατομικής.

Ως δημοκράτισσα πολιτικός, μόνο σ’ αυτόν τον χώρο μπορούσα να ενταχθώ, ως συνεργαζόμενη, αφού μόνο αυτός ο χώρος έβαλε από την αρχή και καθαρά αυτά τα κριτήρια για την σύσταση μετώπου με σκοπό την επίτευξη των κρίσιμων εθνικών στόχων της ιστορικής περιόδου που διανύουμε.

▪ Δεν γυρίσουμε πίσω!
Συνεχίζουμε πιο δυνατά μπροστά.
Για την Μαγνησία μας,
για την πατρίδα μας.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας
με το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.