Ματαιώνεται η Γιορτή Κρασιού στη Ν. Αγχίαλο

Ματαιώνεται, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό η Γιορτή Κρασιού που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Νέα Αγχίαλο από τον Δήμο Βόλου σε συνεργασία με τον αγροτικό παραγωγικό συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «με αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία η επιτροπή της Γιορτής Κρασιού ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” και ο Δήμος Βόλου αποφάσισαν ότι δεν μπορεί ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου γι αυτό το έτος, λόγω της πανδημίας COVID19.
Η Γιορτή Κρασιού 2020 είχε προγραμματιστεί για 13,14, 15 και 16 Αυγούστου αλλά ακυρώνεται λόγω της πανδημίας. Η πραγματοποίησή της κάποια στιγμή το φθινόπωρο θα ήταν μια αρκετά αβέβαιη – με μεγάλο ρίσκο – επιλογή, δεδομένου ότι οι αρχές, ακολουθώντας τις οδηγίες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, δεν μπορούν ούτε να εγγυηθούν τη δυνατότητα μαζικών συγκεντρώσεων.
Έτσι ακυρώνεται οριστικά λόγω των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού τόσο στην χώρα μας όσο και διεθνών και ανανεώνει το ραντεβού της με εκθέτες και επισκέπτες για τον Αύγουστο 2021».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.