Μαθητές συμμετείχαν στον εξωραϊσμό των ακτών του Αναύρου και των Πλακών

Στον Άναυρο και τις Πλάκες συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 ο καθαρισμός των ακτών από τα συνεργεία του Δήμου Βόλου με την βοήθεια 150 περίπου παιδιών των 4ο, 5ο, 7ο και 22ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμού και εξωραϊσμού των ακτών, που υλοποιεί για τρίτη χρονιά φέτος ο Δήμος Βόλου, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Στην προσπάθεια συνέβαλαν και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Στα παιδιά μοιράστηκαν μπλουζάκια με το “Νικόλα” και το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω”, σακούλες, γάντια και χυμοί ενώ πρέπει να αναφερθεί πως παράλληλα με τον καθαρισμό της παραλίας, συνεργεία των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου προχωρούν και στον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του καθαρισμού πραγματοποιούνται και όλες οι αναγκαίες εργασίες ώστε οι παραλίες να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους λουόμενους, όπως επισκευές σε ντουζιέρες, αποδυτήρια, τοποθέτηση ομπρελών κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη ακολουθεί ο καθαρισμός της ακτής Αλυκών με την συμβολή των μαθητών και δασκάλων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Αλυκών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.