Μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσαν ρούχα και τα προσέφεραν στον «Εσταυρωμένο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “Εσταυρωμένος”  αποδέχτηκε  μια σημαντική προσφορά των καθηγητών και μαθητών του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου.

Συγκεκριμένα,  με πρωτοβουλία και προσωπική εργασία των καθηγητριών κ.κ. Παναγιώτας Ραζή και Ελένης Ταμία,  οι μαθητές του Λυκείου συγκέντρωσαν μια ικανή ποσότητα εφηβικών ενδυμάτων  (αγοριών και κοριτσιών), τα οποία παρέδωσαν στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος -παράρτημα του “Εσταυρωμένου”.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μέσα από την ιστοσελίδα του ευχαριστεί από καρδίας τη Διεύθυνση, τον Σύλλογο καθηγητών, τις καθηγήτριες κ. Παναγιώτα. Ραζή και κ. Ελένη Ταμία και τους μαθητές και μαθήτριες  του 5ου ΓΕ.Λ .Βόλου για την ευγενική και φιλάδελφη προσφορά τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.