Μαθητές του ΕΠΑΛ τα έκαναν ρημαδιό στο 1ο ΔΣ Αγριάς και μία μέρα μετά ζήτησαν συγνώμη…

Τους έπιασε η κάμερα να πηδούν τα κάγκελα της σχολικής μονάδας

Ρημαδιό έκαναν το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς μαθητές που φοιτούν στο ΕΠΑΛ της περιοχής το βράδυ της Κυριακής ενώ την Τρίτη το πρωί οι νεαροί βρήκαν το θάρρος, μετέβησαν στο σχολείο και ζήτησαν συγνώμη από τη Διευθύντριά του.

«Μία συγνώμη, όταν δίνεται από πέντε παλικάρια ως εκεί πάνω, που βρήκαν το θάρρος να μας επισκεφτούν και να μας υποσχεθούν με τον τρόπο τους, ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά και ότι θα σεβαστούν τον χώρο που τους φιλοξενεί είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά σαν διευθύντρια όσο και ως εκπρόσωπος του συλλόγου διδασκόντων του 1ου Δ.Σ Αγριάς τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς ….για την ευγένειά τους και την ειλικρινή συγνώμη τους», σημειώνει σε ανάρτησή της η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, μετά την απόφαση των μαθητών να ζητήσουν συγνώμη για τις πράξεις τους.

Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί η σχολική αυλή ήταν σε κακά χάλια! «Άλλο ένα πρωινό που βρήκαμε το μπαλκόνι μας και το υπαίθριο  “γραφείο” των εκπαιδευτικών ρημαδιό», έγραφε στα κοινωνικά δίκτυα η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, λέγοντας μάλιστα ότι η καθαρίστρια θα μετέβαινε στον χώρο μετά τις 10 το πρωί. Για τον λόγο αυτό οι δάσκαλοι έπιασαν τις σκούπες και προσπάθησαν να καθαρίσουν τον χώρο.

«Δεν σκέφτονται ότι εδώ υπάρχουν παιδιά και τα δεκάδες προκλητικά πεταμένα αποτσίγαρα μπορεί να τα βάλουν σε κίνδυνο. Δεν σκέφτονται ότι τα μπουκάλια και τα τενεκεδάκια ενεργειακών ποτών μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς.

Δεν σκέφτονται ότι οι ανόητοι βανδαλισμοί των αντικειμένων των μαθητών που δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου βρίσκονται εκτεθειμένα στις ορέξεις κάθε ανεγκέφαλου στεναχωρούν πρωτίστως τους ίδιους τους μαθητές.

Κατασκευές, ζωγραφιές, ξεχασμένα τάπερ και ζακετάκια μαθητών ,οι σκούπες και οι κουβάδες της καθαρίστριας, τα πατάκια των εισόδων, τα φυτά μας ένιωσαν τη μανία των εισβολέων που έδειξαν όλη τη μαγκιά τους πετώντας τα εδώ κι εκεί.

Κερασάκι στην τούρτα οι λεμονόκουπες και τα χαρτιά του φαγητού τους που πετάχτηκαν τριγύρω δείχνοντας την ποιότητα  τους.

Τα πρόσωπα τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που λειτουργούν κατά τις απογευματινές ώρες στη σχολική μονάδα και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μπορεί να τους κατονομάσει ώστε να τους γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τους αρμόδιους» σημείωνε η Διευθύντρια.

Ίσως η τελευταία φράση της για τις κάμερες και την καταγραφή των προσώπων να αφύπνισε τους μαθητές, που προτίμησαν να ζητήσουν συγνώμη, παρά να έχουν άλλα τρεχάματα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.