«Μαζί για τον Βόλο»: Ας ξανασκεφτεί η ΔΕΥΑΜΒ πριν αρχίσει τις μαζικές διακοπές υδροδότησης

«Ας ξανασκεφτεί η ΔΕΥΑΜΒ πριν αρχίσει τις μαζικές διακοπές υδροδότησης» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Μαζί για τον Βόλο».
Όπως αναφέρει, «Λίγο άκαιρα πιστεύουμε πως αποφάσισε η ΔΕΥΑΜΒ να προχωρήσει σε μαζικές, όπως είπε, διακοπές υδροδότησης σε κακοπληρωτές. Και τούτο για δυο λόγους: 1. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού (και έξι μήνες συνεχούς lockdown με όλες τις επιπτώσεις στην κοινωνία) και 2. Πλησιάζει σε λίγες μέρες το Πάσχα.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έλαβε σοβαρά υπόψιν της τον πρώτο κυρίως λόγο, οι συνέπειες του οποίου είναι ανεργία για μεγάλο τμήμα των συμπολιτών μας και κατά συνέπεια αδυναμίας πληρωμής των υποχρεώσεών τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η πολιτεία ανέχεται την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων σε μεγάλο τμήμα των πολιτών.

Η δική μας Δημοτική Αρχή πως στέκεται απέναντι σ’ αυτό το πρόβλημα; Κόβοντας το νερό; Μπόρεσε δηλαδή και ξεκαθάρισε ότι όλοι είναι συστηματικοί κακοπληρωτές και αποφάσισε να τους κόψει το νερό;
Ας ξανασκεφτεί λοιπόν, η ΔΕΥΑΜΒ πριν αρχίσει τις μαζικές διακοπές υδροδότησης, διότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές οικογένειες. Να σκύψει να δει ποιοι είναι ποιοι και ύστερα να προχωρήσει στις όποιες διακοπές και για τους συστηματικούς κακοπληρωτές και μόνο.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.