«Μαζί για τον Βόλο»: Ως δημοτική κίνηση είμαστε προσηλωμένοι στο γνήσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό

Ως δημοτική κίνηση είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο γνήσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό, τόνισε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Ιάσονας Αποστολάκης, που μαζί με μέλη και υποψηφίους της δημοτικής κίνησης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ», συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του ΟΕΑ-ΝΑΒ, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού ναυτικού συλλόγου του Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πληροφορηθήκαμε και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ερασιτεχνικός σύλλογος, στον οποίο μια δεκαετία τώρα αθλούνται εκατοντάδες παιδιά. Ενός συλλόγου από τις τάξεις του οποίου έχουν αναδειχθεί και ολυμπιονίκες. Πιστεύοντας στο συμμετοχικό σχεδιασμό, όπως και σε άλλες συναντήσεις, έτσι και αυτή την φορά προσπαθούμε να αφουγκραστούμε τα προβλήματα. Αυτό είναι η πραγματική ουσία ενός δημοτικού σχήματος.
Πολλά από τα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σύλλογοι και ερασιτεχνικά σωματεία είναι σίγουρο πως λύνονται ευκολότερα και ταχύτερα με τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δήμου.
Ερασιτεχνικά σωματεία, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ(ΟΕΑ-ΝΑΒ) με πλούσια ιστορία από το 1950, αποτελούν κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της πόλης και αξίζουν σημαντικής προσοχής και έγνοιας από το Δήμο.
Ως δημοτική κίνηση είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο γνήσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό, που μόνο υγιή πρότυπα μπορεί να δημιουργεί για την νεολαία. Δεσμευόμαστε για καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον ΟΕΑ-ΝΑΒ, όπως και με όλους τους συλλόγους. Το ενδιαφέρον μας για αυτούς δεν έχει ημερομηνία λήξης τη μέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.