«Μαζί για τον Βόλο» προς Δημοτική Αρχή Βόλου: Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας!

Σε ανταπάντηση της ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής Βόλου που προήλθε μετά από δηλώσεις του γραμματέα της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη αναφορικά με την υποψηφιότητα του Ι.Αποστολάκη η δημοτική παράταξη “Μαζί για τον Βόλο” αναφέρει τα εξής:

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής μόνο άγχος και αμηχανία εκπέμπει για την ίδια και την προοπτική της. Έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για την πόλη, έργα προηγούμενων Δημοτικών Αρχών που έμειναν στα συρτάρια χρόνια και ανασύρονται προεκλογικά, θεσμική εκτροπή αναφορικά με τη λειτουργία των αυτοδιοικητικών οργάνων, είναι μερικά από τα πεπραγμένα της, που επιχειρεί να αποσιωπήσει! Η ένδεια επιχειρημάτων και η προσπάθεια διαχείρισης του αδιεξόδου τους, τους οδηγεί στο να επικρίνουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, Ιάσονα Αποστολάκη!

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία τους! Η υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη σηματοδοτεί τη διαμόρφωση μιας νέας προοδευτικής πλειοψηφίας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, που θα αποτυπωθεί σ’ ένα νικηφόρο ψηφοδέλτιο, με βασικά χαρακτηριστικά την εμπειρία, τη γνώση και την κινητοποίηση της νέας γενιάς, για να γυρίσει η πόλη σελίδα!

Τέλος, μόνον αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αναφορά τους σε διάθεση επιβολής μέσω αυταρχικών μηχανισμών και τανκ! Η Δημοτική Αρχή που έχει καταλύσει κάθε έννοια διαλόγου και δημοκρατίας να αφήνει υπονοούμενα που ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, είναι τουλάχιστον πρόκληση! Αλλά, κάτι παραπάνω γνωρίζουν εκείνοι που αντιμετωπίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο με αυταρχισμό και αποκλεισμούς και κάνουν κοινές εμφανίσεις με νοσταλγούς δικτατορικών καθεστώτων! Γι’ αυτό τους απευθύνουμε την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάμε για σχοινί»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.