«Μαζί για τον Βόλο»: Υποκρισία και εκδικητικότητα του Δ. Βόλου για τις λαϊκές

Κριτική ασκεί με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» στο Δήμαρχο Βόλου για την απόφασή του να κλείσει τις λαϊκές αγορές ένδυσης-υπόδησης, καταλογίζοντάς του απροθυμία στήριξης των επαγγελματιών στο δυσμενές οικονομικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αχιλλέας Μπέος με τη γνωστή και περίσσεια αλαζονεία του, ανακοίνωσε ότι κλείνει τις λαϊκές αγορές ένδυσης και υπόδησης, με πρόσχημα μάλιστα τον κορονοϊό, ενώ την ίδια στιγμή μεταφέρει λαϊκές σε δρόμους με μικρότερο πλάτος, όπως έγινε πρόσφατα με τη μεταφορά της λαϊκής στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων.
Υποκρισία και εκδικητικότητα!
Δεν έχει το θάρρος να τους “κλείσει” για τα χρέη που επικαλείται τις τελευταίες μέρες, αλλά ούτε να τους αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς γνωρίζει πως δεν έχει ψηφίσει και εφαρμόσει ούτε ένα μέτρο για να τους βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι πανάκεια για τα πάντα. Στηρίζουμε τους επαγγελματίες όλων των κλάδων και ζητάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να υπάρξει σοβαρότητα και από τη Δημοτική Αρχή.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.