Με 80 συμμετοχές η Σχολή Επιχειρηματικότητας στο Βόλο

Την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι εργασίες και θα βραβευτούν οι νικητές

Με τη συμμετοχή 80 νέων ηλικίας 18 ως 35 χρονών, ξεκίνησαν χθες οι εργασίες της Σχολής Επιχειρηματικότητας στο Βόλο, που ολοκληρώνονται την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές. Η Σχολή γίνεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο Βόλο.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και δουλεύουν σε μια επιχειρηματική ιδέα όλη την εβδομάδα, που πρέπει να είναι δημιουργική και εφικτό να συντηρηθεί οικονομικά, παρουσιάζεται στην κριτική επιτροπή, οι νικητές κερδίζουν δώρα, ενώ στόχος της σχολής είναι οι νέοι να αποκομίσουν την εμπειρία και να εμπνευστούν για να προχωρήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.
Τη Σχολή στηρίζουν η Coca Cola Foundation και η Think Young, που είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 σχολές επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στοχεύει στην ενίσχυση του νεανικού επιχειρείν, δίνοντας μια διέξοδο στους νέους έτσι ώστε να συνεχίσουν να πιστεύουν και να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Σύμφωνα με συμμετέχοντες είναι η πρώτη σχολή χωρίς καθηγητές, όπου υπάρχει μόνο έμπνευση από ανθρώπους που έχουν περάσει από τα ίδια στάδια με τους συμμετέχοντες, και στη διάρκεια της εβδομάδας γίνονται workshops από καταξιωμένους επιχειρηματίες, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στη Σχολή.

Την Παρασκευή ο τελικός
Ο τελικός της Σχολής Επιχειρηματικότητας, με παρουσίαση των ιδεών των συμμετεχόντων, θα γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Την ημέρα αυτή θα γίνει και η απονομή βραβείων στους νικητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.