Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους φίλους και τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, όχι μόνο για να διασκεδάσουν, αλλά και για όλο το προηγούμενο διάστημα για τη δράση που ανέπτυξε ο Σύλλογος.

«Έχουμε σημαντική πείρα από τους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα και αυτό που αποδεικνύεται κάθε φορά είναι πως το αποκούμπι όλων μας, είναι η συλλογική δράση μέσα από τη συμμετοχή μας στους αγώνες πλάι στα σωματεία μας και τον σύλλογο γυναικών.
Ξέρουμε καλά ότι η αιτία που γεννά πολέμους, βία, αδικία, εκμετάλλευση είναι η κοινωνία που ως αρχή της έχει την ικανοποίηση των αναγκών των λίγων εκμεταλλευόμενη τους πολλούς. Αλλά και ότι υπάρχει μια κοινωνία που μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ όλα αυτά, μια κοινωνία που θα έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των εργαζόμενων, των ανθρώπων του μόχθου γενικά. Μόνο λοιπόν μέσα από τέτοιους αγώνες μπορούμε να βλέπουμε φως!

Αγώνες όπως:
➔ αυτοί που δίνουν οι αγρότες και της περιοχής μας για να μπορέσουν να επιβιώσουν,
➔ οι φοιτητές- μαθητές-εκπαιδευτικοί ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια,
➔ όπως οι αγώνες που έγιναν απ’ όλους μας για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης τον οποίο σφαγιάζουν ανελέητα Ισραήλ, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, και παράλληλα για να ακουστεί παντού πως δεν δίνουμε ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Όπως σημείωσαν ακόμη, τα μέλη του ΔΣ πήραν κουράγιο και δύναμη μέσα από την έμπρακτη αλληλεγγύη που έδωσαν εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι άνθρωποι όπως και από αυτή που οργάνωσαν και οι ίδιοι με τα σωματεία, όταν πλημμύρισαν τα σπίτια τους.
«Αποδεικνύεται λοιπόν καθημερινά και περίτρανα για όλους μας αυτό που λέμε πολύ απλά πως μόνο ο λαός σώζει το λαό», επεσήμαναν. Κλείνοντας ευχηθήκαν καλή χρονιά υγεία δύναμη και αντοχές για τους αγώνες που έρχονται. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό και παρουσιάστηκαν χορογραφίες από μέλη και φίλες του Συλλόγου.































