Με επιτυχία η εκδήλωση «Το σκάφανδρο του Τρικεριώτη»

Συμμετοχή του «Εσταυρωμένου» στη γιορτή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο “ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ” το αφιέρωμα στους Τρικεριώτες σφουγγαράδες, μια θαυμάσια εργασία των ανθρώπων του Συλλόγου “ΕΝ ΤΡΙΚΕΡΙΩ” που πρόβαλλαν την προσφορά του στόλου των σφουγγαράδικων των Τρικέρων στην οικονομική ευημερία των κατοίκων του χωριού με γενικό τίτλο της εκδήλωσης «Το σκάφανδρο του Τρικεριώτη».

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος του «Εσταυρωμένου», ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση, η γιορτή τα είχε όλα: Έγινε προβολή ντοκιμαντέρ με φωτογραφικά στιγμιότυπα και συνεντεύξεις παλαίμαχων σφουγγαράδων. Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από το χωριό Τρίκερι και την Αγία Κυριακή. Έγινε ομιλία για τη ζωή, τα ταξίδια και την εργασία των σφουγγαράδων και έλαβε χώρα ένα υπέροχο δρώμενο που πρόβαλλε: τα συναισθήματα των ναυτικών και των οικογενειών τους προ και μετά το μεγάλο ταξίδι.

«Όλα όσα παρουσιάστηκαν ενώπιον των δεκάδων συμπολιτών μας που τίμησαν την εκδήλωση ήταν καρπός κόπου και αγάπης των ανθρώπων του συλλόγου «ΕΝ ΤΡΙΚΕΡΙΩ». Συγχαίρουμε από καρδιάς την πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου και τους συνεργάτες της, την ομιλήτρια, τους ηθοποιούς και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης. Ήταν όλοι τους υπέροχοι!», αναφέρει ο Σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.