Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία

Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στη Μουσική Ταβέρνα «Τα Καναράκια», με μεγάλη συμμετοχή πασχόντων, συγγενών και φίλων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση:η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, η κ. Μαρία Διούδη-εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστου Μπουκώρου, η Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημ. Ενότητας κ. Ιωάννα Ζωμένου –Καραγιάννη και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου κ. Κων/νος Καραγιάννης.
Επίσης τίμησαν την εκδήλωση: ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου και της Μ.Μ.Α. κ. Στυλιανός Λαφιωνιάτης, η Προϊσταμένη της Μ.Μ.Α. κ. Μάγδα Σελαμανίδου, η Νοσηλεύτρια της Μ.Μ.Α. κ. Δήμητρα Νικολακάκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Ιγνάτιος Γελαγώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία όρασης «Μάγνητες-Τυφλοί» κ. Ιωάννης Καραγιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Αγ.Ανάργυροι» κ.Βασίλης Γιαννάκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων –Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ κ. Ράνια Καρανικόλα, η Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ κ. Ευγενία Μακρή, η Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπ.Θεσσαλίας-Παιδίατρος κ. Ιουλία Νησιώτου-Μαντέλου, η Διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, κ. Αγάπη Κουτσοκώστα εκπροσωπώντας τη Δ.Δ.Ε και ο Λιμενάρχης Βόλου κ. Χρήστος Κανάκης.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να εκφράσουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση του Συλλόγου αλλά και όλους όσοι στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Ευχαριστίες και στους χορηγούς της εκδήλωσης :HGB Medical, Εκτυπώσεις κ. Σπ. Αγιώτη, βιβλιοπωλείο «Γράμματα» κ. Απ. Αγιώτη, Εργαστήριο Αγιογραφίας «Άγγελος» κ. Άγγελου Κατσανάκη, εταιρεία καλλυντικών «BOMB COSMETICS» κ. Φώτη Θεοδώρου, Φαρμακείο κ. Δημήτρη Πλαστάρα, «Ψητολιχουδιές» κ. Παναγιώτη Λουκάκη, Οπτικά Δημητριάδη, Πάνος Χρώμα, “Just Accessories” κ. Νεκτάριου Νικολού, Φωτογραφείο “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” κ. Νίκου Βαϊτσόπουλου ,την κ. Κασσάνδρα Κωνσταντάκη και τον κ. Κων/νο Αναστασόπουλο».


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.