Με επιτυχία η επέμβαση στον μικρό Άγγελο

Παραμένει στη Βοστώνη, με τη συνοδεία της μητέρας του

«Εξαιρετικά», σύμφωνα με τον χειρουργό γιατρό, ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα η επέμβαση στην οποία αναμένονταν να υποβληθεί ο μικρός Άγγελος από τον Βόλο, στην Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου πήγε με τη συνοδεία της μητέρας του, προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας, που είχε διαπιστωθεί. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια η μητέρα του παιδιού Ευμορφία Σέχα με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο FB.

Όπως ανέφερε το πρωί : «Μόλις μας ενημέρωσε ο χειρουργός πως η επέμβαση τέλειωσε και πήγε εξαιρετικά καλά! Σε 1 ωρίτσα θα είμαστε μαζί του στην εντατική! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ξενυχτήσατε μαζί μας! Ώρα να ξεκουραστείτε! Καλό σας βράδυ!»

Αξίζει να σημειωθεί, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερα ρεπορτάζ της η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ο 5χρονος, είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια.

Οι γονείς του, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με αξιοπρέπεια και μεγάλο κόπο, δίνουν τον αγώνα για γιατρέψουν τον μικρό Άγγελο, ενώ εκατοντάδες Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους για βοήθεια. Μάλιστα, απαιτούνταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο μετά και από τις συνδρομές του ταμείου, σωματείων, πολιτών κ.α. συγκεντρώθηκε, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.