Με επιτυχία η κοπή πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1/2023 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΑΔΦΒ ο Υποδιοικητής της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Σχης (ΠΖ) κ. Κουτελής Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, Αισωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων κ.  Χρήστος Στεφόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου και Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου μας κ. Κυριάκος Αβραμίδης, το μέλος μας κ. Νικόλαος Χαυτούρας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με τους κ. κ. Σιαφάκα Β. Μπάτη Αθ., Μαραγκό Λ., Γκανάτσιο Σ., Νικολάου Β. καθώς και πολλά μέλη του Συνδέσμου.

Μέσα στο φιλόξενο χώρο της ΛΑΦ Βόλου ο π. Απόστολος Θάνος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου και μετέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τις ευχές του Μητροπολίτη και τις δικές του για καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία και προκοπή για όλα τα μέλη του Συνδέσμου μετά  των οικογενειών τους.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν τρία πρόσωπα για την πολύτιμη προσφορά και υποστήριξή τους προς το Σύνδεσμο με το Χρυσούν Σταυρό του ΣΕΑΝ Μαγνησίας μετά Διπλώματος. Αυτά ήταν  ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Αισωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων κ. Χρήστος Στεφόπουλος, ο Εφ. Ανθυπίατρος (ΥΓ-Ι) και Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ηλίας Καραμέτος καθώς και ο Εφ. Υπολοχαγός (ΕΔ) κ. Γεώργιος Χαραλάμπους.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος, την πολύτιμη προσφορά και υποστήριξή τους προς το Σύνδεσμο και των τριών αυτών προσώπων.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος έκανε τον απολογισμό έργου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας για το 2022 με προβολή όλων των δράσεων του Συνδέσμου στην οθόνη που ήταν πάρα πολλές, με 90 και πλέον διαφάνειες δράσεων, που αποδεικνύει την μεθοδικότητα, την οργάνωση, την πολλή δουλειά όλου του Διοικητικού Συμβουλίου να ανταποκριθεί στους στόχους που είχε θέσει για το 2022.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον ΑΔΦΒ και Δκτή της 32 ΤΑΞΠΖΝ Τξχο κ. Ι. Κορέλη και την ΛΑΦ Βόλου για την έγκριση διάθεσης αίθουσας της ΛΑΦ  καθώς και όλο το προσωπικό της για την άψογη εξυπηρέτηση και υποβοήθηση στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης αλλά και όλα τα μέλη για την παρουσία και στήριξή τους στην εκδήλωση αυτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.