Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Baazar του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και εφέτος το Χριστουγεννιάτικο Baazar του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός», το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.
Μια αξιόλογη προσπάθεια μοναδικής αισθητικής, με δώρa και χριστουγεννιάτικα κεντήματα και στολίδια φτιαγμένα με πολύ αγάπη, χειροποίητα όλα δημιουργημένα με προσπάθεια και εκλεπτυσμένο γούστο από το εικαστικό εργαστήρι του Κεντρου Πολιτισμού΄΄Ιωλκός’’ και με την πεποίθηση ότι το χειροποίητο πάνω απ΄ όλα είναι αγάπη και χαρά.
Όσοι επισκέφθηκαν το baazar φέτος, είχαν επίσης την ευκαιρία να προμηθευτούν εξαιρετικές δημιουργίες κοσμημάτων και διακοσμητικών από τον συνεταιρισμό ΑΜΕΑ ‘’ Ηλιοτρόπια’’, όπως επίσης υπέροχα γλυκίσματα από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό ‘ το ρόδι’’.
Ο υπέροχος καιρός ήταν σύμμαχος στην όλη διοργάνωση αφού όλοι οι επίσκεπτες απόλαυσαν τον καφέ τους και τα εύγευστα γλυκίσματα στη υπέροχη αυλή του Αρχοντικου Ζαφειρίου. Το Βazaar έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, διότι γνωρίζουν ότι σε αυτό μπορούν να διαλέξουν υπέροχα δώρα για τους ίδιους και τους φιλους τους, όπως επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στο να στηρίξουν το πρόγραμμα που υλοποιεί εδώ και πέντε χρόνια περίπου το Κέντρο Πολιτισμού με την στήριξη οικογενειών της περιοχής που σήμερα αντιμετωπίζουν εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πρόγραμμα αυτό στηρίζονται σταθερά και σε τακτά χρονικά διαστήματα 25 περίπου οικογένειες με διακριτικότητα , οι οποίες δοκιμάζονται ειδικά αυτές τις ΄Αγιες Ημέρες.
Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Πολιτισμού εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς όλα τα μέλη και τους φίλους του για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλες τις δράσεις του και τους εύχονται καλές γιορτές .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.