Με κέφι και χαρά έγινε η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρτέμιδας «Τα Ζουζουνάκια»

Με πολύ κέφι και χαρά μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. η καλοκαιρινή – αποχαιρετιστήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρτέμιδας “ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ”, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, ο οποίος αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021 – 2027 στο πλαίσιο της δράσης ” Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης”. Τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.). Ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ..

Τα παιδιά της δομής χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν διάφορα δημιουργικά παιχνίδια με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά και διασκέδασαν με την ψυχή τους, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη φετινή σχολική χρονιά.

Στο τέλος της γιορτής οι μικροί μαθητές πρόσφεραν στους γονείς τους χειροποίητο παγωτό το οποίο είχαν φτιάξει μόνοι τους.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.