Με μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Βορείων Σποράδων συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΛΣ Θεσσαλίας, κ. Φίλιππος Ραγάζος, τόνισε, όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο υποψήφιος Βουλευτής, τις ελλείψεις προσωπικού που παρατηρείται στο Λιμενικό Σώμα και την ανάγκη αναθεώρησης του οργανογράμματος με αύξηση των θέσεων στην περιοχή ενώ ο αντιπρόεδρος, κ. Αποστόλης Τριαντάρης, υπογράμμισε την ανάγκη διατήρησης του Λιμενικού Σταθμού στο Τρίκερι.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος σημείωσε πως βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος που επιτελεί καθοριστικό έργο στην περιοχή και τόνισε την στήριξή του στα αιτήματα της Ένωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.