Με παρέμβαση Μαραβέγια 13.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου από την Εύρηκα

Το κόστος της προμήθειας μόνιτορ για την καλύτερη παρακολούθηση των ασθενών με covid που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου, ανέλαβε να καλύψει η βιομηχανία απορρυπαντικών ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., που εδρεύει στην Α΄ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.

Η χορηγία εξασφαλίστηκε κατόπιν επικοινωνίας του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια με τη διοίκηση της βιομηχανίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Ξάνθο Σαρρή και τον διευθυντή του εργοστασίου του Βόλου κ. Αριστομένη Κονιστή.

Ο κ. Μαραβέγιας απευθύνθηκε στην ΕΥΡΗΚΑ έπειτα από την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Βόλου, την περασμένη Πέμπτη, και την ενημέρωση που είχε τόσο από τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γ. Ντόκο, όσο από τους συναδέλφους του γιατρούς, για τις ελλείψεις που δυσχεραίνουν την καθημερινή, τιτάνια «μάχη» απέναντι στον κορωνοϊό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη προμήθειας μόνιτορ για τον καλύτερο έλεγχο των ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στους θαλάμους αρνητικής πίεσης και στις κλινικές Α΄ και Β΄ Covid. Η διοίκηση της ΕΥΡΗΚΑ, στην οποία απευθύνθηκε ο κ. Μαραβέγας αμέσως μετά, δεσμεύτηκε να αναλάβει το κόστος της συγκεκριμένης προμήθειας, που ανέρχεται σε 10.000 ευρώ και παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στο Νοσοκομείο απολυμαντικά προϊόντα αξίας 3.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της εταιρείας για την άμεση ανταπόκρισή της τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη βιομηχανία της περιοχής συστρατεύεται στον κοινό αγώνα όλων των δυνάμεων του τόπου απέναντι σε έναν δύσκολο «εχθρό». Στις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε και στην προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν περισσεύει κανείς. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ με κάθε τρόπο την ενίσχυση των δομών υγείας στη Μαγνησία και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.