Με θετικό πρόσημο στους εμπόρους ο μήνας λόγω και «Λευκής Νύχτας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε για τους εμπόρους ο Σεπτέμβριο λόγω και της «Λευκής Νύχτας», όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Δ. Καρεκλίδη, ο Απόστολος Οντόπουλος πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι έμποροι είναι αισιόδοξοι για το επόμενο διάστημα και στόχος είναι να βγει ο μήνας με επίσης θετικό πρόσημο.
Ο πρόεδρος των εμπόρων εξέφρασε ικανοποίηση για τη «Λευκή Νύχτα» και τόνισε ότι κάθε χρόνο τα αποτελέσματα είναι καλύτερα απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα φέτος, που πολύς κόσμος κατέκλυσε την εμπορική αγορά και η κίνηση αποτυπώθηκε και στα καταστήματα, που ήταν πιο έτοιμα να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό.
Σύμφωνα με τον κ. Οντόπουλο, ο θεσμός έχει παγιωθεί πια και οι καταναλωτές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τα δρώμενα και κάνουν αγορές. Επίσης είπε ότι στην «Λευκή Νύχτα» ήρθαν και επισκέπτες άλλων θεσσαλικών πόλεων, κυρίως από τα περίχωρα της Λάρισας, κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια, όσο επικοινωνείται η εκδήλωση και σε άλλες πόλεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.