Μέχρι Ιούνιο η διακοπή κυκλοφορίας για το γκαράζ στην οδό Φιλελλήνων

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παρατείνονται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανέγερση του πολυώροφου γκαράζ της οδού Φιλελλήνων στον Βόλο.
Η απόφαση ελήφθη με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς το κέντρο πόλης, μέσω της οδού Φιλελλήνων μεταξύ των οδών Πολυμέρη και Δημητριάδος, στον Βόλο, κατά το χρονικό διάστημα από χθες Παρασκευή 10/01/2020, έως την 30/06/2020 ημέρα Τρίτη καθ’ όλο το 24ώρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών με οικοδομικό γερανό σε παρακείμενο νεοανεγειρόμενο πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με απόφαση, που υπογράφει ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος, η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, συνεχίζεται κατά το χρονικό διάστημα από χθες Παρασκευή 10/01/2020, έως την 30/06/2020 ημέρα Τρίτη καθ’ όλο το 24ώρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών με οικοδομικό γερανό σε παρακείμενο νεοανεγειρόμενο πολυόροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας».
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού και Μαυροκορδάτου με αντιδρόμηση της οδού Μαυροκορδάτου μεταξύ των οδών Ερμού και Δημητριάδος, όπως γίνεται και σήμερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.