Μέχρι τέλος του μήνα τα έργα στο ύψος του κόμβου Δημαρχείου

Από τις εργασίες στον κόμβο
Παρά τις προβλέψεις του δημάρχου, ότι θα τελείωνε μέχρι 20 Σεπτεμβρίου

Παράταση στην απόφαση προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Δημαρχείου, δίνει με απόφασή του ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, από χθες μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.
Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας προς την πλευρά της οδού Πυράσου του 3ου κυκλικού κόμβου στο Βόλο, για χρονικό διάστημα από 10.10.2018 ημέρα Τετάρτη, έως και 31.10.2018, καθ’ ολο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ολοκλήρωσης στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή τεσσάρων σύγχρονων κόμβων στο Δήμο Βόλου», με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας».
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, είχε εγκαινιάσει τον κόμβο στο ύψος του Δημαρχείου στις 31 Αυγούστου και είχε δηλώσει ότι το κάτω μέρος προς την οδό Πυράσου, θα ήταν έτοιμο σε 20 μέρες, ωστόσο φαίνεται ότι το έργο παρουσιάζει μεγαλύτερες τεχνικές δυσκολίες και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.