Μειώνεται σταθερά ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου

φωτογραφία αρχείου
Δυστυχώς όμως μακραίνει η λίστα των θυμάτων του δεύτερου κύματος της πανδημίας- Στους 77 συνολικά οι θάνατοι

Θετικά και ταυτόχρονα πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου. Αφενός μεν μειώνονται σταθερά οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, πράγμα πολύ θετικό και αισιόδοξο για την πορεία της πανδημίας στη Μαγνησία, αφετέρου όμως αυξάνεται ο αριθμός των συμπολιτών που δεν κατάφεραν να νικήσουν τη μάχη με τον ιό.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής καταγράφηκε ένας νέος θάνατος μίας 68χρονης γυναίκας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο κατέληξαν έξι συμπολίτες, τέσσερις γυναίκες ηλικίας 70, 72, 85 και 89 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 59 και 77 ετών. Σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή άφησε μία γυναίκα 82 ετών.
Η λίστα των θυμάτων του δεύτερου κύματος της πανδημίας στο Νοσοκομείο Βόλου αυξάνεται συνεχώς, με τους θανάτους να έχουν φτάσει μέχρι και σήμερα τους 77.

Μείωση της πίεσης στις Κλινικές
Σε ότι αφορά την εικόνα των κλινικών κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου φαίνεται πως ο αριθμός των νοσηλευόμενων μειώνεται σταθερά. Ειδικότερα, στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς και τέσσερις νοσηλεύονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης. Στην Α κλινική covid νοσηλεύονται 25 ασθενείς, στη Β’ 19 και στη Γ κλινική 19 ασθενείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.