«ΜέΡΑ25 Μαγνησίας»: Δημοτικής υποκρισίας το ανάγνωσμα στον Βόλο

«Υποκριτικό το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής», αναφέρει το κόμμα

«Σε μια πρωτοφανή για τα θεσμικά του καθήκοντα δήλωση ο Δήμαρχος Βόλου επέλεξε κι αυτός να σωφρονίσει τους μαθητές, ώστε να μην συνδικαλίζονται και να μην διεκδικούν, υποβαθμίζοντας έτσι τον αγώνα τους για την ασφαλή αναβάθμιση της παιδείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «ΜέΡΑ25 Μαγνησίας» μιλώντας για «δημοτικής υποκρισίας το ανάγνωσμα».
Όπως αναφέρεται, «στη συνέχεια προχωρώντας σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου ανακοίνωσε επίσκεψη στο 1ο ΕΠΑΛ και 7ο Γυμνάσιο Βόλου, προκειμένου να δει την κατάσταση από κοντά.
Προβλήματα χρόνων, που συσσωρεύονται και η δημοτική αρχή ανακαλύπτει ξανά χωρίς ωστόσο καμία παρέμβαση.
Η πλάτη που επιλέγει να βάλει η δημοτική αρχή στις άκρως επικίνδυνες και τυχοδιωκτικές επιλογές της κυβέρνησης στα θέματα υγείας και παιδείας, θα είναι σύντομα… η γυρισμένη πλάτη της κοινωνίας η οποία δοκιμάζεται από το εμμονικό και επικίνδυνο νεοφιλελεύθερο δόγμα πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, της οποίας ο Δήμαρχος στηρίζει τις πολιτικές της.
Το ΜέΡΑ25 συμμετέχει, στηρίζει τον ουσιαστικό αγώνα ανυπακοής των μαθητών σε μια νέα “κανονικότητα”, που τους βλέπει ως κόστος και ως θύτες.
Η δημοτική αρχή ας συνεχίσει το υποκριτικό της ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να στηρίζει τις πολιτικές φίμωσης του Μαξίμου. Απέναντί της δηλώνουμε ανυπακοή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.