«ΜέΡΑ25» Μαγνησίας: Τα Δημοκρατικά κόμματα, οι προοδευτικοί πολίτες, το εργατικό και λαϊκό κίνημα δεν θα σωπάσουν

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του «ΜέΡΑ25 Μαγνησίας»: στο κενό έπεσαν οι κυβερνητικές εντολές για φίμωση των πολιτών στη συγκέντρωση σωματείων και φορέων της περιοχής του Βόλου η οποία τηρούσε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και πραγματοποιήθηκε στις 7/11/20 για την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας του λαού, διεκδικώντας άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων σε σχολεία και χώρους εργασίας.
Οι υπαίτιοι της νέας έξαρσης της πανδημίας δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.
Η κυβέρνηση του συνωστισμού σε ΜΜΜ, σχολεία, χώρους εργασίας και των νοσοκομείων χωρίς υγειονομικό προσωπικό και ΜΕΘ, δεν αντέχει κριτική.
Δεν αντέχει τη δημοκρατία.
Ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται την έξαρση της πανδημίας για να περάσει μέτρα επιστροφής στον εργασιακό μεσαίωνα και να επιτεθεί στους δανειολήπτες και τη λαϊκή μικροϊδιοκτησία.
Διαμαρτυρόμαστε για την (αποτυχημένη) προσπάθεια διάλυσης της συγκέντρωσης και τις προσαγωγές αγωνιστών, με τους οποίους έχουμε βρεθεί μαζί στο δρόμο και σε κοινούς αγώνες.
Η τρομοκρατία και οι γνωστές μέθοδοι άλλων εποχών δεν θα περάσουν.
Όσοι νομίζουν πως μπορούν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου, πως μπορούν να παίζουν με τη ζωή μας χωρίς αντιδράσεις, γελάστηκαν.
Τα Δημοκρατικά κόμματα, οι προοδευτικοί πολίτες, το εργατικό και λαϊκό κίνημα δεν θα σωπάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.