Απ. Παπαδούλης: Μια Νέα Αγχίαλος… όλο παράπονα

«Μια επίσκεψη στην περιφέρεια του Δήμου Βόλου, αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο, ότι οι επιλογές του νυν δημάρχου δεν την περιλαμβάνουν. Η δημοτική αρχή είχε μόνο εγκατάλειψη να… προσφέρει στους πρώην δήμους που εντάχθηκαν στο Δήμο Βόλου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται, «με αυτή την κατάσταση ήρθε αντιμέτωπος ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, που μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε τη Νέα Αγχίαλο. Συνομίλησε με κατοίκους, περπάτησε στους δρόμους, επισκέφθηκε καταστήματα και άκουσε μόνο παράπονα και καταγγελίες για τη μεταχείριση που τους επεφύλαξε η σημερινή δημοτική αρχή. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να υπερασπιστεί τον νυν δήμαρχο , δεν θα μπορούσε , άλλωστε, να έχει κάποιο επιχείρημα. Η πραγματικότητα θα τον διέψευδε.
Τον Απόστολο Δ. Παπαδούλη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαρυφαλογιάννης Κων/νος, Μπέρτσα Δήμητρα, Πρίγκου Ματίνα, Αναστασίου Λεωνίδας, Βακουφτσή Σούλα, Κιντά Ιωάννα, Λυχναρόπουλος Κωνσταντίνος, Κατσιόπουλος Γιάννης, Οικονόμου Παναγιώτης, Πούρικα Κατερίνα, Καράτσαλος Γιάννης, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Κολοβός Ναπολέων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.