Μην χάσετε το Σάββατο του Λαζάρου τη «Μαγνησία» με τα περιοδικά Volos City και Volos Out, με 204 σελίδες!

Δωρεάν μαζί με την εφημερίδα

Το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου , στα περίπτερα και τους χώρους διανομής, μαζί με την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ, τα περιοδικά που κέρδισαν τους αναγνώστες, … Volos City και …Volos Out κυκλοφορούν, σε 204 σελίδες!
Στο γιορτινό- Πασχαλινό… Volos City, τρεις αγαπημένοι σεφ, η Ντίνα Νικολάου, ο Γιάννης Βέργαδος και η … Madame Ginger, μας ετοιμάζουν το τραπέζι της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα, με γεύσεις, μοναδικές και αποκλειστικές!

Ειδικό αφιέρωμα: Από τον Δία στον Χριστό και ακολούθως … στην Ανάσταση. Κορυφαίοι επιστήμονες εξηγούν την ιστορική και θρησκευτική μετάβαση, ενώ μαθαίνουμε για τα μυστικά που κρύβει ο Πανάγιος Τάφος!
Volos City , το περιοδικό για όλη την οικογένεια και μαζί … ανοίγουμε τον φάκελο που αφορά στους γονείς και τα παιδιά, την εφηβεία και τα πρότυπα!

Στο Volos Out, μιλούν αποκλειστικά ο ταλαντούχος Βολιώτης μουσικός και εκπαιδευτικός Βασίλης Αγροκώστας, αλλά και οι ερμηνευτές Ελεάννα Βαρελά και Θάνος Ματζίλης! Τι λέει για τον Βόλο που αγάπησε, η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Βαγενά! Μετά από … χρόνια σιωπής, ο πρ. Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δ. Βόλου Γιάννης Τσιώλης, μιλά για τον πολιτισμό, που υπήρξε στην πόλη…

Μάθετε τα … μυστικά απ΄τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν άμεση σχέση με τον Βόλο και τη Μαγνησία, απ΄τη στήλη «Παρα… πολιτιστικά»! Και ακόμη, θέματα για το θέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, το βιβλίο, το χορό και τις εκδηλώσεις !

Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου ΜΑΓΝΗΣΙΑ, … Volos City και …Volos Out !

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.